Retourneren & ruilen

Onderstaand lees je informatie over wat de 14 dagen retourrecht inhoud, wat de kwaliteitsgarantie is en hoe je een product retour stuurt. Bekijk ook de veelgestelde vragen pagina of neem contact op.

14 dagen retourrecht

Bij TechProtect.nl heb je op niet-gepersonaliseerde producten (zoals telefoonhoesjes met eigen design) 14 dagen na ontvangst van het product recht om het product om welke reden dan ook terug te sturen en het volledige aankoopbedrag, wat bestaat uit kosten product, verzendkosten en BTW terug te krijgen. Wel dien je de verzendkosten te betalen om het product naar ons terug te sturen. Deze kunnen wij helaas niet vergoeden.

Mocht je meerdere producten hebben ontvangen en er maar één terugsturen, dan delen wij de verzendkosten door het aantal producten wat je binnen hebt gekregen bij de bestelling in kwestie.

Wij ontvangen zeer graag feedback over de reden waarom het product wordt geretourneerd, zodat wij onze producten en diensten verder kunnen verbeteren. Deze feedback mag je mailen naar info@techprotect.nl.

Kwaliteitsgarantie

Op al onze producten staat een stukje kwaliteitsgarantie. Dit houdt als het ware in dat producten naar behoren moeten werken. Bij producten van TechProtect.nl betekend dit dat bijvoorbeeld telefoonhoesjes een beschermende laag moeten geven aan de telefoon waarvoor die is bedoeld, maar geen garantie geven ter absolute bescherming van de telefoon bij bepaalde scenario’s. De producten dienen gebruikt te worden waar ze voor bedoeld zijn. Slijtage is geen onderdeel van de kwaliteitsgarantie, behalve wanneer het ervoor zorgt dat het product binnen een korte tijd na aankoop al niet meer zijn functie kan uitvoeren.

Denk je dat het product aan deze eisen voldoet? Stuur ons een e-mail naar info@techprotect.nl inclusief foto’s van het product en details over de gebruikswijze en hoe het product defect is geraakt. Dan kunnen wij het product retour nemen of het product ruilen voor een nieuwe.

Toch nog niet helemaal duidelijk? Geen probleem, neem contact op met 06-31060416 of e-mail info@techprotect.nl.

Hoe stuur ik een product retour?

Als je een product retour wilt sturen stuur ons dan een e-mail met de reden van retour/ruilen en wacht op antwoord. Nadat wij toestemming geven voor retour dien je het product te retourneren naar het volgende adres:

TechProtect.nl
Afdeling Retourzendingen
Boterkarn 54
3223LS  HELLEVOETSLUIS

Nadat wij bewijs hebben ontvangen van de retourzending, ontvang je het geld terug op jouw rekening of in geval van ruilen, sturen wij een nieuw product toe op het moment dat het product is aangekomen bij ons.